1
Servicii IT

 

Noi putem oferi:

arrowCalculatoare optimizate, atat hardware cat si software, in functie de cerintele fiecarui angajat in parte (de exemplu daca un angajat il utilizeaza la proiectare, calculatorul sau va trebui sa aiba o putere de procesare grafica sporita fata de un calculator folosit doar pentru aplicatii office)

arrowInstalarea de programe software specifice activitatii fiecarui angajat;

arrowPlanificarea si construirea retelei intre calculatoarele firmei; daca este cazul, instalarea de servere pentru baze de date sau pentru accesul la internet;

arrowGasirea celui mai bun ISP (internet service provider) din punct de vedere al raportului calitate pret, in functie de locatia punctului de lucru si al necesitatilor ( trafic lunar, viteza de transfer necesara, conectivitatea cu alte puncte de lucru, etc.)

arrowConstruirea unui site de prezentare al firmei, care poate fi doar o „carte de vizita” a acesteia pe internet, cu informatiile de baza despre firma, sau poate fi un site complex, care sa ofere servicii variate clientilor/potentialilor clienti ai firmei (un catalog de prezentare a produselor si/sau serviciilor firmei, un magazin online cu aceste produse si/sau servicii, un centru de suport online pentru clienti, etc.)

arrowObtinerea unui domeniu (gen www.firma_dumneavoastra.ro) pentru site-ul respectiv; hostarea, intretinerea si/sau actualizarea acestuia, optimizarea si inscrierea lui in cele mai populare motoare de cautare; crearea si configurarea pe calculatoarele firmei a adreselor de e-mail (gen vanzari@firma_dumneavoastra.ro);

arrowServicii de administrare si intretinere/depanare a echipamentelor informatice si a retelei dintre ele, pe baza unui abonament lunar;

arrowServicii de intretinere/depanare a echipamentelor informatice, la cerere.

 

O afacere profesionista necesita un sistem informatic
bine pus la punct!


De aceea, echipamentele informatice trebuie sa fie intretinute si administrate de persoane specializate, pentru a fi optimizate si folosite la randamentul lor maxim, astfel incat sa ajute la imbunatatirea activitatii companiei, nu sa o incetineasca.

 

De ce sa apelati la serviciile noastre:

1.Costurile sunt mult mai mici decat in cazul unui angajat specializat! Externalizand aceste servicii, dispar impozitele si taxele aditionale salariului pentru un angajat, care aproape dubleaza costurile Dvs. De asemenea, suntem siguri ca veti gasi tarifele noastre pentru gama de servicii oferite ca fiind extrem de atractive.
costuri
2.O echipa de specialisti IT este mai buna decat un singur specialist IT! Fiecare membru al echipei noastre de profesionisti este specializat pe un anumit domeniu IT si impreuna putem gasi cea mai buna solutie pentru a satisface cerintele companiei dumneavoastra
echipa
3.Solutii integrate! Suntem capabili sa va oferim pachete complete de servicii informatice, care sa acopere orice cerinta informatica din partea companiei dumneavoastra, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa apelati la mai multi furnizori de servicii externi.
solutii
4.Flexibilitate! Serviciile noastre sunt adaptabile necesitatilor fiecarui client in parte, pentru a integra cat mai bine solutiile informatice necesare companiei dumneavoastra. Oferta noastra cuprinde atat servicii permanente, pe baza de contract, cat si servicii periodice, atunci cand acestea sunt necesare.

Aici puteti consulta lista completa de preturi pentru serviciile oferite de societatea noastra, departamentul IT: arrow

 

 

 

flexibilitate

 

 

 

 

 

 

 

 

  Home           Servicii           Suport           Despre noi           Contacteaza-ne