ALLTECH GRUP este o companie tanara, dar care s-a impus repede pe piata prestarilor de servicii in domeniile electronica, telecomunicatii, IT precum si a comertului cu o serie larga de echipamente datorita calitatii, pretului, performantei si a flexibilitatii ce ne caracterizeaza. O serie de contracte incheiate cu parteneri strategici ne perimit atingerea obiectivelor de calitate si performanta. Pe piata serviciilor IT incercam sa ne adaptam oferta dupa cerintele si necesitatile clientilor, oferind solutii profesionale, puternice si fiabile dedicate atat companiilor cat si publicului larg. Folosind cele mai noi tehnologii in domeniul IT si bucurandu-ne de colaborari importante , Alltech Grup poate garanta calitatea si durabilitatea serviciilor sale cu ajutorul unora dintre cele mai importante firme producatoare de hardware si software.

      Odata cu semnarea parteneriatului cu firme de renume ca Panasonic, Aline Distribution Grup, RHS Company sau Secpral Com, precum si largirea activitatii de service prin adaugarea a trei noi brand-uri la care efectuam service in garantie si post garantie: Samsung, LG, Philips urmarim atat cresterea calitatii serviciilor cat si obtinerea unor preturi competitive pt o gama larga de servicii si produse audio-video, telecomunicatii, IT precum si echipamente securitate si antiincendiu, supraveghere.


      Suntem o echipa tanara, dinamica, dornica sa raspunda oricarei provocari in domeniu, constienta ca fara o perfectionare continua este dificil de tinut pasul cu tehnologia...

Mai multe detalii...
puteti afla trimitandu-ne un mail pe adresa : office@alltechgrup.ro

 
  Home           servicii          Support           Despre noi            Contact